inn4cure verbindt slimme technologie met professionele zorg.
Met behulp van thuismonitoring helpen we mensen om thuis beter om te gaan met hun chronische ziekte of, liever nog, gezond te blijven. Wij geven informatie en adviezen op basis van hun eigen gegevens. Die data kunnen ze ook delen met familie, vrienden en zorgverleners. Op die manier bouwen we samen een netwerk van steun en zorg. Zo zorgen we ervoor dat er minder mensen in de zorg belanden, omdat we problemen voorkomen of op tijd aanpakken.
We worden steeds ouder in Nederland, en de zorg wordt steeds intensiever en daardoor duurder en duurder. Nu wachten we meestal tot we klachten hebben voordat we naar de dokter gaan. Dat moet anders. We moeten meer doen om te voorkómen dat we ziek worden. Dat betekent dat we niet alleen anders moeten denken over zorg, maar ook over hoe we leven en werken. Want onze leef- en werkomgeving heeft veel invloed op onze gezondheid. Als we gezonder leven en werken, zijn we minder vaak ziek en kunnen we meer doen. Een preventief gezondheidsbeleid kan ons daarbij helpen.
inn4cure en Eurocom ondersteunen Wlz-instellingen die verpleging, behandeling, begeleiding of verzorging leveren aan mensen thuis, als onderdeel van VPT.
Heeft u diabetes, COPD, astma of chronisch hartfalen? Dan weet u hoe belangrijk het is om uw gezondheid goed in de gaten te houden. Maar dat is niet altijd gemakkelijk. U moet regelmatig naar de huisarts of het ziekenhuis voor controles en behandelingen. Dat kost tijd, geld en energie.
Dit geeft vertrouwen en rust, bespaart tijd vanmeerdere zorgverleners in de keten en verbetert de kwaliteit van zorg. Mensen met diabetes hoeven minder vaak voor polibezoeknaar het ziekenhuis en worden minder geconfronteerd met hun aandoening. Erblijft meer tijd over om leuke dingen te doen. Dat draagt positief bij aan dekwaliteit van leven.
De gemeten glucosewaarden komen automatisch in een dashboardterecht. De zorgverlener volgt deze als trend en kan ze als grenswaardeinstellen. Bij een ingestelde afwijking krijgt de juiste zorgverlener directeen melding. Bovendien wordt het patroon van hypo en hyper inzichtelijk.Hierdoor kan de ondersteuning vanuit de praktijkondersteuner, huisarts ofdiabetesverpleegkundige beter aansluiten op deze trend.
“Door de inzet van de thuismonitoring zijn bij mij twee longaanvallen en daardoor een ziekenhuisopname voorkomen.”